Calendar

 <<  < Jun. 2020 >   >>
SMTWTFS
1
2
3456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Todays birthdays

-


Guus Meeuwis kaarten

Guus Meeuwis kaarten

Guus Meeuwis Tickets

Guus Meeuwis is samen met Marco Borsato de bekendste en meeste geliefde zanger van Nederland.! Guus Meeuwis kaarten zijn dan ook elk jaar weer een regelrechte hit. Guus Meeuwis werd bekend met zijn tophits 'Het Is Een Nacht' en 'Per Spoor (Kedeng Kedeng), die elke Nederlander nog steeds kan meeschreeuwen. Maar ook de nieuwere hits van Guus Meeuwis zijn door het grote publiek zeer gewaardeerd. Alle optredens van Guus Meeuwis zijn een belevenis op zich en zijn daarom ook altijd razendsnel uitverkocht. Ook in 2012 zal Guus Meeuwis zijn concertreeks 'Groots met een zachte G' in het Philips Stadion voortzetten. Guus Meeuwis kaarten voor het PSV-stadion zijn ook dit jaar weer te koop bij Tickets4U. Twijfel dus niet, en koop je Guus Meeuwis tickets online!

Guus Meeuwis Concerten 2012

Ook in 2012 zullen alle Guus Meeuwis fans weer volop aan hun trekken komen. De agenda van de bebrilde zanger puilt uit, met als hoogtepunt de concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Wil je ook genieten van zijn populaire levensliederen in een uitverkocht stadion? Twijfel dan niet, want de kaarten voor deze concerten gaan elk jaar erg hard. Koop daarom je tickets voor Guus Meeuwis 2012 bij Tickets4U.

Het lang verwachte nieuwe album van Guus Meeuwis N8W8 is binnen no-time naar de eerste plaats in de hitlijsten gestegen. Maak deze prachtige songs ook live mee en koop je kaarten voor 'Groots Met een Zachte G' online bij Tickets4U.

Guus Meeuwis Concertagenda

Ook voor 2012 belooft Guus Meeuwis er weer een groot feest van te maken in het PSV Stadion. De Brabantse roots van de zanger maken van Guus Meeuwis een echte entertainer. Zijn eerste band 'Vagant' was al succesvol, maar solo doet Guus Meeuwis dit succes nog even dunnetjes over. De jaarlijkse concertreeks 'Groots Met een Zachte G' is zowel in Eindhoven als in Heerenveen elk jaar uitverkocht. De enige manier om zeker te izjn van kaarten is door ze nú online te betsellen. Koop daarom nu je kaarten bij de specialist in grote concerten en evenementen: Tickets4U.