Calendar

 <<  < Jun. 2020 >   >>
SMTWTFS
12345
6
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Todays birthdays

George Ezra (1993)
Steve Vai (1960)
Tom Levin (1946)
Tony Levin (1946)


Solar Weekend Festival kaarten

Solar Weekend Festival kaarten

Solar Weekend Festival Tickets

Solar Weekend is volgens velen het leukste festival van Europa. Vele elektronische muziekliefhebbers reizen naar de Weerd af om jaarlijks dit festival mee te maken. Vooral de muziekervaring is wat mensen wereldwijd aanspoort om jaarlijks naar het Solar Weekend Festival af te reizen. De beste dj’s en de beste sfeer is waar het Solar Festival jaarlijks hoge ogen mee gooit.

Het eerste Solar Weekend Festival was meteen zo’n groot succes dat de line-up jaarlijks beter en beter is geworden. Sinds de eerste editie heeft het Solar Weekend Festival altijd op de Recreatieplas ‘De Weerd’ plaatsgevonden. Kaarten voor Solar Weekend Festival kunt u met enkele klikken op de knop bestellen bij Tickets4U. Reserveer daarom direct je Solar Weekend kaarten online. Op het Solar Weekend worden jaarlijks vele internationale top-dj’s geboekt, wat het Festival zeer populair maakt. Koop je kaarten daarom snel en veilig bij Tickets4U en verzeker jezelf van aanwezigheid op het Solar Weekend Festival 2012.

Solarweekend Festival Tickets

Al sinds zijn beginjaren is het Solarweekend Festival een van de populairste festival van Nederland. Juist de kleinschaligheid en typisch Nederlandse gezelligheid, maakt het dat vele Solar Weekend fans vanaf het eerste moment hun Solar Weekend kaartje willen veilig stellen. Koop je Solarweekend kaartje daarop online en weet zeker dat je dit geweldige Solar Festival dit jaar niet meer kan missen. Koop je Solar kaartjes via Tickets4U en wees er 100% bij als het feest losbarst op de Weerd. Zo makkelijk is het nog nooit geweest om je Solar Weekend kaartje te boeken dan bij Tickets4u. Met enkele klikken weet u zeker dat u het Solar Weekend Festival 2012 niet meer mis kan lopen. 

Historie Solarweekend Festival

Het Solar Weekend Festival is een uniek en creatief festival wat jaarlijks tienduizenden mensen naar Weerd af laat reizen. Het Solar Weekend Festival is zeer divers en laat alle populaire en underground muziek op het podium verschijnen. Het maakt niet uit waar je muzikale voorkeur ligt; op het Solar Weekend heeft iedereen het naar zijn zin. Op het Solar Weekend 2012 kun je weer verschillende topacts verwachten die het publiek gek gaan maken met hun pop- dance- of hiphop muziek. Behalve de geweldige muziek kunnen Solar Weekend bezoekers deelenemen aan leuke workshops. Kortom, er is veel te veel te doen op het Solar Weekend Festival. Koop daarom nu je Solar Weekend kaartje voor het te laat is. Solar Weekend kaartjes kan je nu eenvoudig en snel online bestellen via Tickets4U!